Home » Во фокусот » Digital2015: Панел “Медиски скенер на регионот“ (целосна снимка)

Digital2015: Панел “Медиски скенер на регионот“ (целосна снимка)

Најголемиот принт издавач во Србија, Color Press Group и магазинот The Economist, ја организираа втората по ред конференција Digital 2015 на која присуствуваа повеќе од 200 учесници и педесетина панелисти од светот на медиумите, маркетингот, телекомуникациите, односите со јавноста и бизнисот.

Еден од панелите кои предизвикаа најголемо внимание беше панелот “Медиски скенер на регионот“ кој посвети внимание на развојот на ТВ индустријата во регионот и сите предизивици кои ја обременуваат а на кој зборуваа следниве панелисти: Манја Грчиќ (Антена Груп), Ивона Талевска (ТВ Сител), Жељко Ивановиќ (Vijesti), Елвир Швракиќ (Hayat TV), Жељко Митровиќ (Pink International), Мирјана Хрга (Ал Џезеира Балкан) и Иван Ловречак (РТЛ Загреб).

Погледнете ја снимката од целиот панел во продолжение:

Извор: http://www.svet.rs/

Фото: Свет.рс

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365