Home » Во фокусот » Division вработува менаџер за социјални медиуми

Division вработува менаџер за социјални медиуми

Една од водечките маркетинг агенции во Македонија, Division од Скопје, го проширува својот тим со Менаџер за социјални медиуми.

Огласот е отворен до 25-ти август и сите заинтересирани се поканети да ги испратат своите CV-а на mail@division.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365