Home » Во фокусот » Драма во такси ! Одлична кампања на Југословенскиот народен театар !

Драма во такси ! Одлична кампања на Југословенскиот народен театар !

(РЕГИОН) – Југословенскиот народен театар (Jugoslovensko narodno pozoriste) во соработка со агенцијата McCann, реализираше уште една интересна кампања за промоција на своите претстави која предизивка големо внимание кај нашите северни комшии.

Самите глумци во претставите, овојпат преправени како таксисти, ги возеа граѓаните на Белград и им раскажува нетипични “такси приказни“. Приказните всушност беа театарски дела и случки на ликот во претставата кој го играат.

Интересни се реакциите на патниците додека ги слушаат приказните и нивната реакција кога ќе дознаат дека всушност слушале театарско дело….за чиј крај, ако сакаат да го дознаат… треба да дојдат во театар и да го видат :)

Погледнете 3-ца одлични „глумци-таксисти“ во акција!

 

Извор: Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365