Home » Digital » Фејсбук доби Game of thrones видео “маска“! Еве како да ја тестирате!

Фејсбук доби Game of thrones видео “маска“! Еве како да ја тестирате!

Сакате да видите како би изгледале како лик од Game of Thrones? Фејсбук го има најјакиот за да пробате :)

HBO е едно од првите филмски студија кои направија сопствен ефект за камера, користејќи ја новата платформа за проширена реалност на Фејсбук. Станува збор за маска која им овозможува на корисниците да се претворат во “Night King”  – водачот на армијата на мртвите од мега-популарната Game of Thrones.

Како да го тестирате:

  1. Одете на линков и кликнете на копчето Send Notification: https://www.facebook.com/fbcameraeffects/tryit/1964439377132379/
  2. На вашата ФБ мобилна апликација ќе добиете нотификација со која Ве покануваат да го пробате новиот ефект на ФБ камера. Изберете ја и забавувајте се со “опасни“ видеа!

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365