Home » Digital » Facebook ги објави најпопуларните стории за 2015 година

Facebook ги објави најпопуларните стории за 2015 година

year in review_2015

Facebook како и секоја година објави “попис” на темите за кои најмногу се зборуваше во целит свет , поточно, најпопуларните и со најмногу лајкови на оваа друштвена мрежа.

Кај нас, во Македонија, најверојатно некои други теми беа најпопуларни, но еве што  уверливо во светот се следеше најмногу:

-Изборите во САД

-Нападите во Париз во ноември

-Војната во Сирија и бегалската криза

-Земјотресите во Непал

-Грчката должничка криза

-Брачната еднаквост

-Борбата против ИСИЛ

-Нападот на весникот Шарл Ебдо

-Протестите во Балтимор

-Пукањето во Чарлстон

Повеќе детали за секоја тема, но и Топ 10 листа на најпопуларни филмови , игри, спортисти, ѕвезди итн., можете да најдете на yearinreview.fb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365