Home » Во фокусот » Фантастична трка за паркинг место во новата празнична реклама на Ауди која сигурно ќе ве насмее

Фантастична трка за паркинг место во новата празнична реклама на Ауди која сигурно ќе ве насмее

Празниците стигнаа, со нив и трговските центри се полни со луѓе кои купуваат подароци за своите најблиски. Секако, полни трговски центри значат и полни паркинзи, а тоа е и темата која Ауди ја искористи во својата исклучително забавна реклама, во која гледаме двајца татковци кои драматично се тркаат по паркингот, обидувајќи се да го пронајдат последното празно место, а трката продолжува и внатре во трговскиот центар кога ќе влезат во него.

Реклмата ја изработи агенцијата Venables Bell & Partners и во режија на Стив Роџерс. Можеме слободно да кажеме дека ова е една од најзабавните реклами оваа сезона, а драмата е дополнително зголемена со саундтракот од „Carol of the Bells“, кој дава одличен ритам на рекламата.

Моделите на Ауди во рекламата се 2018 RS 7 и RS 3 Audi Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365