Home » Најнови вести » Футура 2/2 вработува Office manager

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенцијата Futura 2/2, за својата канцеларија во Скопје објавува оглас за вработување на Office Manager.

Сите заинтересирани се охрабруваат да ги испратат своите CV-a на: jobs@futura.net.mk

Крајниот рок за аплицирање е 28-ми септември.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365