Home » Во фокусот » Футура 2/2 вработува Office manager

Футура 2/2 вработува Office manager

Маркетинг агенција Футура 2/2 вработува Office manager.

Квалификации/способности

Одлично познавање на англиски јазик.
Одлични комуникациски способности
Познавање на компјутерски програми (Word, Excel)
Можност за извршување повеќе задачи истовремено

Начин на пријавување

Заинтересираните кандидати да ги испратат следните документи на jobs@futura.net.mk
1. CV
2. Понова фотографија


Краен рок за пријавување е Петок 25-ти Септември, 2015 год – 16.00 часот

Без телефонски јавувања. За интервју ќе бидат контактирани само селектираните кандидати

oglas office manager futura 2015-01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365