Home » Во фокусот » Golden Drum ја најави прелиминарната програма на 24 издание

Golden Drum ја најави прелиминарната програма на 24 издание

24 Меѓународен фестивал на креативноста Golden Drum, кој повторно ќе се одржи во главниот град на Словенија, Љубљана, ја најави прелиминарната програма на фестивалот.

Богата содржина и одлична листа на предавачи од целиот свет ги чекаат посетителите во текот на трите фестивалски денови, а што ве очекува можете да проверите на овај линк.

Пријателско потсетување, рокот за Early Bird пријавите за еден од најважните фестивали на креативноста во регионот е 31 јули 2017 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365