Home » Во фокусот » “Гранап“ – за маалска дружба!

“Гранап“ – за маалска дружба!

Одлична видео реклама на супермаркетот “Гранап“ со носечки наслов “За маалска дружба“ беше промовирана деновиве на компаниската Фејсбук страна.

Следен од одличната нумера “Штом те видов“ која ја изведува Диме Поповски, спотот на совршен начин го доловува концептот на супермаркетите “Гранап“ кои претставуваат спој на традицијата и модерното, места каде што купувањето е како прошетка низ маало.

Погледнете го во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365