Home » Во фокусот » Идеа Лаб вработува акаунт менаџер

Идеа Лаб вработува акаунт менаџер

Агенцијата ИДЕА ЛАБ е во потрага по креативен, одговорен и комуникативен акаунт менаџер, кој задолжително мора да поседува 2 години искуство во маркетинг/ПР/креативна агенција.
Бруто платата изнесува 37.500 денари за старт.
Ако се пронаоѓаш, сандачето на info@idealab.mk го очекува твоето CV.
Расположени сме за кафе-муабет до 5 ноември.
Те очекуваме во Идеа Лаб!

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365