Home » Во фокусот » IM.MK стана Facebook маркетинг партнер

IM.MK стана Facebook маркетинг партнер

Facebook ја објави новата Facebook маркетинг партнер програма која ќе им овозможи на маркетерите, клиентите и брендовите да го најдат својот партнер врз основа на нивните специфични маркетинг и бизнис потреби. Една од компаниите која доби статус на Facebook маркетинг партнер е и македонската IM.MK.

facebook-marketing-partner(1)

Помеѓу 100-тината компании од целиот свет, ни претставува особена гордост да споделиме дека единствената компанија од регионов со овој статус е и македонската компанија ИМ.МК! “ – изјави Никола Бојков, ко-oсновач на IM.MK.

Да се биде Facebook маркетинг партнер е големо достигнување за македонскиот тим, и доказ дека со верба во себе, многу труд и упорност можете да постигнете се!

Веќе 3 години сме во друштво со најдобрите компании од целиот свет, а од денес и официјално како Facebook маркетинг партнер.Оваа програма ни дава нов беџ кој рефлектира дека IM.MK ги има надминато поставените Facebook партнер стандарди. Во наредниот период ќе продолжиме со изградбата на неверојатни искуства за корисниците на нашите апликации и ќе се насочиме кон иновација во напредни маркетинг производи интегрирани со Facebook платформата“ – дополни Бојков.

Нивниот профил во платформата можете да го посетите на овој линк: https://facebookmarketingpartners.com/marketing-partners/im-mk/ 

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365