Home » Во фокусот » Инбокс си доби супер новогодишна честитка од Ана Тодоровска

Инбокс си доби супер новогодишна честитка од Ана Тодоровска

Компанијата за управување и складирање на податоци и документи Инбокс од Скопје, изминатиов период си  организираше награден конкурс за дизајн на новогодишна честитка.

Победник на конкурсот е девојка која работи како графички дизајнер во адвертајзинг агенцијата Идеа плус од Скопје.

И сето ова не би било некоја информација, ако победничкиот проект не беше олку WOW добар !!!

Браво Ана Тодоровска, супер решение !

Погледнете :

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365