Home » Во фокусот » Инфографик: Каква брендирана содржина сакаат жените

Инфографик: Каква брендирана содржина сакаат жените

Според неодамнешното истражување на компанијата Influenster, во кое беа опфатени речиси 13 000 жени во САД од генерација X, Y и Z, 87% од жените позитивно гледаат на брендираната содржина. Покрај тоа, повеќето жени и тоа како ја ценат автентичноста на настапот.

Потрошувачите повеќе сакаат содржина која ги прикажува вистинските луѓе отколку познатите личности, така што својата содржина треба да ја прилагодите на тоа и да бидете реални,“ советува коосновачот и претседател на компанијата Influenster, Elizabeth Scherle.

Во продолжение ќе пронајдете повеќе информации за оваа важна демографска група во инфографикот кој го подготви магазинот Adweek врз основа на резултатите од истражувањето.

(клик на сликата за поголем приказ)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365