Home » Во фокусот » Како изгледаат сексистичките реклами кога улогите се заменети

Како изгледаат сексистичките реклами кога улогите се заменети

Ели Резкалах, 31-годишен уметник и фотограф од Бејрут, неодамна направи серија фотографии под назив “Во паралелен универзум”.

Темата се сексистичките реклами од средината на 20 век, во кои сега, улогите се заменети .

 

Автор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365