Home » Во фокусот » Кога Amazon Prime станува инспирација

Кога Amazon Prime станува инспирација

Одлична серија на видео реклами креирани од страна на рекламната агенција Droga 5 од Лондон за Amazon Prime Video.

Amazon Prime – Conference from The Quarry on Vimeo.

Amazon Prime – Choke from The Quarry on Vimeo.

Следуваат оригиналните спотови кои во 2018 година ги промовираа сериите Tom Clancy’s Jack Ryan, Lucifer, Vikings и Outlander.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365