Home » Во фокусот » Кога треба да испромовираш правосмукалка на билборд

Кога треба да испромовираш правосмукалка на билборд

(СВЕТ) – Со цел да го испромовираат својот нов модел правосмукалка , компанијата Самсунг заедно во соработка со агенцијата Saatchi од Холандија, поставија невообичаен ротирачки билборд кој на одличен начин ја покажува силата на новиот производ.

Секогаш кога плакатот на ротирачкиот билборд треба да се промени, се вклучува правосмукалката и го враќа огласот на Самсунг.

Погледнете:

Извор: Маркетинг Мрежа

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365