Home » Во фокусот » Кои се водечките медиа, маркетинг и ПР агенции во Србија според финансиските резултати за 2013 година ?

Кои се водечките медиа, маркетинг и ПР агенции во Србија според финансиските резултати за 2013 година ?

Магазинот Taboo од Србија, традиционално и оваа година ги објави првичните финансиски резултати од работата на медиа, маркетинг и ПР агенциите кои работат кај нашиот северен сосед со посебен преглед на остварените приходи, нивната добивка, бројот на вработени и нивна компарација со претходните две години.

Колку за орентација да забележеме дека 1 српски динар = 0,53 македонски денари или попрактично 1 евро = 115 српски динари

Медиа buying агенции

во 000 динари | клик на сликата за зголемен приказ

во 000 динари | клик на сликата за зголемен приказ | TABOO Magazine

Маркетинг агенции

Top Marketing Agencii Srbija

во 000 динари | клик на сликата за зголемен приказ | TABOO Magazine

Агенции за односи со јавноста

во 000 динари | клик на сликата за зголемен приказ

во 000 динари | клик на сликата за зголемен приказ | TABOO Magazine

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365