Home » Во фокусот » Крајниот рок за поднесување пријави за “Љубљана Poster Award” е до утре

Крајниот рок за поднесување пријави за “Љубљана Poster Award” е до утре

Внимание млади креативци !

Некои работи во животот не треба да се промашат поради лош тајминг, а да се биде дел од Љубљана Poster Award натпреварувањето кое е во склоп на Golden Drum фестивалот – е токму една од тие работи.

Да не заборавиме дека минатата година првите две места ги освоија македонци, Нино Илиевски и Андреа Костовста, па редно е да ја продолжиме традицијата :)

За се да биде под конец во вашите пријави, организаторите го продолжија крајниот рок до утре, 19-ти септември. Возбудени? Време е да покажете што се знаете !

Еве некои линкови што ќе Ви бидат од помош:

Golden Drum објавува конкурс за најдобар и најкреативен постер

Повеќе за натпреварот на ОВОЈ ЛИНК.

Василије Чорлука дел од жирито на Љубљана Постер Award

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365