Home » Во фокусот » Агенцијата “Маркет Висион“ вработува медиа планер

Агенцијата “Маркет Висион“ вработува медиа планер

market-vision-logo

Маркет Висион ДООЕЛ Скопје вработува МЕДИА ПЛАНЕР

Потребни квалификации и вештини

– искуство во медиа планирање од минимум 3 години
– одлично познавање на медиумскиот пазар во Македонија
– одлично познавање на новите трендови во интернет огласувањето
– искуство во работа со Arianna, Google AdWords и Microsoft Office
– англиски јазик
– способност за работа под притисок од кратки рокови

Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 3 (три) месеци со можност за продолжување на договорот на неопределено доколку кандидатот ги задоволува барањата на агенцијата. Работното време е од 9:00 до 17:00 часот од понеделник до петок.

Испратете CV на: info@mvision.com.mk

Рок за доставување на апликациите за работа до: 11.07.2016

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365