Home » Во фокусот » Меккен Скопје вработува акаунт менаџер

Меккен Скопје вработува акаунт менаџер

Една од водечките маркетинг агенции во Македонија и регионот, Меккен Скопје, го проширува својот тим со “суперхерој” кој се одзива на името Акаунт менаџер.

mccann account manager oglas za rabota

Од кандидатот се очекува:

-Универзитетска диплома (по можност)

-најмалку три години работно искуство на исти или слични работни места

-искуство од работа во агенција е предност

-одлично познавање на англиски јазик (разговор, пишување документи,презентација)

-способност за аналитичко размислување и расудување и способност за вршење на повеќе задачи истовремено

-одлични преговaрачки и презентациски вештини

-напредно ниво на користење на Microsoft пакет

-подготвеност за тимска и самостојна работа

Одговорности:

-секојдневна комуникација и координација со клиентите

-раководење со проекти и тим

-континуирана комуникација со другите тимови во агенцијата

-јасно поставување рокови и цели за секоја фаза на проектот, одговорност за имплементација и евалуација на сите фази на проектот.

Нудиме можност за развој на вашите вештини, работа за светски познати брендови и компании како и  постојано да напредувате како дел од тим составен од талентирани професионалци.

Ако сте заинтересирани во оваа позиција и ги задоволувате критериумите, ве молиме ни доставете CV најдоцна до 25.07.2016 година на e-mail адреса:hr@ifmccann.com

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои се во потесен избор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365