Home » Во фокусот » Мексико направи облак од кој паѓа текила

Мексико направи облак од кој паѓа текила

Заради промовирање на Мексико како туристичка дестинација во Германија, агенцијата Lapiz, како дел од Leo Burnett, направи специјална изложба во која е инсталиран уред од кој наместо дожд, паѓа текила.

Сето тоа е направено во текот на зимските дождливи и ладни денови во кои жителите на Берлин наместо дожд, ќе можат да го осетат вкусот на Мексико.

Автор

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365