Home » Во фокусот » Mercedes Benz му го честиташе јубилејот на BMW…. со мало тролање

Mercedes Benz му го честиташе јубилејот на BMW…. со мало тролање

Во текот на вчерашниот ден ја објавивме информацијата за прославата на автомобилскиот гигант BMW по повод нивната 100 годишнина, на која ја најавија својата визија за наредните 100 години и презентираа модел “на иднината“.

Нивните конкуренти од Mercedes Benz, како што е редот, на својот веб сајт и својата ФБ страна уредно го испочитуваа овој јубилеј на BMW и подготвија специјална честитка…со мало тролање :) …која гласи:

Ви благодариме за 100-те години конкуренција

Претходните 30 ни беа малце досадни

…алудирајќи на тоа дека се бренд со поголема традиција и историја кој е постар 30 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365