Home » Во фокусот » Младен Чадиковски назначен за нов Главен и одговорен уредник во телевизијата “24 Вести“

Младен Чадиковски назначен за нов Главен и одговорен уредник во телевизијата “24 Вести“

Младен Чадиковски е нов Главен и одговорен уредник на 24 Вести, ексклузивно дознава Маркетинг365.

Чадиковски на оваа позиција доаѓа од директорското место во неделникот “Фокус“ каде беше изминатите пет години.

mladen cadikovski foto

Младен Чадиковски

Со оваа промена се очекува “24 Вести“ да добие вистинско засилување и програмско освежување знаејќи го неговиот бекграунд како долгогодишен новинар и главен уредник во некогаш најгледаната приватна телевизија А1.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365