Нарачка на “Ma tko samo smišlja te reklame?!“

Доколку сте заинтересирани за набавка на книгата “Ma tko samo smišlja te reklame?! “ од авторот Борис Белак, испратете ни маил на:

 contact@marketing365.mk

со Вашето полно Име и Презиме и контакт телефон и нашиот тим ќе Ве исконтактира за деталите на доставата и плаќањето.

Цената на книгата е 20 евра или во денарска противредност 1200 денари.

ЛИНКОВИ:


Ma tko samo smislja te reklame

Leave a Reply

Your email address will not be published.