Home » Во фокусот » Њу Момент, Футура 2/2 и Публицис со свои креативни проекти на Golden Drum 2013

Њу Момент, Футура 2/2 и Публицис со свои креативни проекти на Golden Drum 2013

Како што претходно утрово објавивме, денеска во Порторож, Словенија, започна 20-тиот по ред фестивал на креативноста Golden Drum 2013.

Proekti na Golden Drum - makedonski agencii so svoi prijavi

Фестивалот има свој натпреварувачки дел во повеќе различни категории, каде вкупно ова година се пријавени 1395 креативни проекти од 26 европски земји.

Од Република Македонија има вкупно 27 пријавени проекти од кои дури 20 на агенцијата Њу Момент Њу Идеас (New Moment New Ideas Skopje), 6 се на агенцијата Футура 2/2 (Futura 2/2) и 1 на Публицис Скопје.

Им посакуваме многу среќа !

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365