Home » Во фокусот » Њумомент вработува акаунт менаџер

Њумомент вработува акаунт менаџер

Бараме енергични, иницијативни и посветени нови колеги кои вистински го сакаат комуникацискиот бизнис со сите предизвици што тој ги носи.

Услови: искуство во работа на исти или слични работни места, способност за жонглирање со повеќе проекти во исто време, одлично познавање на англиски јазик и исклучителни комуникациски вештини.

Aко сметате дека сте вистинската личност за позицијата, Ве молиме пратете CV на info@newmoment.mk најдоцна до 15.03.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365