Home » Во фокусот » Нова кампања за новите вкусови на Snickers: “Smooth it over”

Нова кампања за новите вкусови на Snickers: “Smooth it over”

Во стил на долгогодишната, веќе класична „Ти не си ти кога си гладен“ кампања, Snickers сега ги потсетува своите фанови дека тие не можат ни да бидат smooth во своето однесување кога се гладни.

Новата кампања „Smooth it over“, дело на агенцијата BBDO Њујорк, треба да ги промовира најновите вкусни иновации на брендот – чоколади исполнети со крем од бадеми или кикирики.

Кампањата вклучува неколку комични телевизиски спотови и повеќе активности во сферата на дигиталниот адвертајзинг, принтот и социјалните медиуми.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365