Home » Во фокусот » Нова реклама на Apple : iPad Air2 за креативниот свет

Нова реклама на Apple : iPad Air2 за креативниот свет

Apple го објави својот нов ТВ и онлајн видео спот во кој ги промовира новите функционалности на моделот iPad Air2, во кој ја покажуваат својата спремност за “промени“ и промовирање на креативноста и продуктивноста.

Во двата спота (еден од 30 а другиот од 60 секунди) претставуваат луѓе од различни професии кои со помош на таблетот поправаат мотори, прават анимации, организираат претстави, играат игри, дизанираат итн..

Очигледно е дека целна публика на овие реклами се креативците и луѓето кои предводат бизниси, а “треба“ да користат iPad во бизнис цели :)

Како Ви се допаѓа ?

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365