Home » Во фокусот » Новата принт-реклама на Neutrogena ви овозможува да го избришете карминот од лицето на насловната страна

Новата принт-реклама на Neutrogena ви овозможува да го избришете карминот од лицето на насловната страна

Neutrogena и агенцијата DM9DDB ни докажаа дека принт-адвертајзингот не е мртов со нивната најнова реклама. Тие ја искористија насловната страна на бразилскиот неделен магазин Caras и создадоа едно многу уникано искуство за читателите со моделот од насловната – Giovanna Ewbank. Како додадок на магазинот се најдоа сет од Deep Clean марамчиња за читателите да можат да го испробаат производот. Читателите можеа да ги употребат марамчињата за да ја отстранат шминката од нејзиното лице на насловната страница на магазинот.

Едноставната изведба им овозможува на читателите да го испробаат производот на еден забавен и иновативен начин. Директорот на DM9DDB Vitor Manzi ја демонстрира кампањата во неговото Instagram видео подолу:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365