Home » Во фокусот » Одлична кампања на БХ Телеком

Одлична кампања на БХ Телеком

Фудбалската репрезентација на БиХ, ги покажа своите актерски способности, а пред сè играчот од средниот ред Миралем Пјаниќ, кој има централна улога во новата реклама за БХ Телеком.

Во видеото, фудбалерите покажуваат дека не можат без телефон и интернет, дури и пред почетокот на самиот натпревар. Во спотот се појавува и селектортот на репрезенатацијата Роберт Просинечки, кој “ги критикува” своите играчи за користењето на мобилните телефони.

Откако на сите им ги одзеде телефоните, најтешо помина со Пјаниќ, кој беше добро снабден со мобилни телефони.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365