Home » Во фокусот » Одлична минималистичка кампања на McDonald’s

Одлична минималистичка кампања на McDonald’s

Француската  „TBWA“ направи одлична и мошне впечатлива кампања за рестораните  на „McDonalds“. Постерите се одликуваат со чиста нота и минималистички дизајн.

1
2
3
4
5
6

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365