Home » Во фокусот » Оглас за вработување во Media Plan

Оглас за вработување во Media Plan

Агенцијата Media Plan Скопје објавува слободно работно место за позицијата: МЕДИА ПЛАНЕР.

 Потребни квалификации:

  • Завршено високо образование;
  • Одлично познавање на  Microsoft Office, посебно Excel и Power Point;
  • Одлично познавање на Англиски јазик

Работни одговорности:

  • Изработка, развој и следење на медија планови и медија буџети за клиентите на агенцијата.
  • Обработка на податоци што се користат во развој на медија планови;
  • Целосен увид во медиумскиот пазар, следење на состојбите, промените и новостите;
  • Изработка на медија стратегии под супервизија на Медија директорот ;
  • Изработка на медиумски презентации и нивна презентација пред клиент

Заинтересираните кандидати да испратат CV на: office@mediaplan.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365