Home » Extra 5 » Парк Резиденс со одлично брендирана автобуска станица – “The lifestyle you deserve”

Парк Резиденс со одлично брендирана автобуска станица – “The lifestyle you deserve”

Комплексот Парк Резиденс ја започна својата нова кампања под мотото “The lifestyle you deserve”, преку која ќе се обиде да ги претстави сите содржини и можности кои ги нуди.

Во склоп на оваа кампања деновиве го забележавме и одличниот брендинг на автобуските станици кои го претставуваат различниот “lifestyle” кој го нуди овој комплекс – Ваш идеален дом или канцеларија….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365