Home » Во фокусот » Подгответе се за новиот BalCannes

Подгответе се за новиот BalCannes

Наскоро се отвараат пријавите за шестото издание на BalCannes

На почетокот на јуни ќе бидат отварени пријавите за BalCannes на кој се претставуваат најдобрите мали и големи агенции од регионот, во организација на HURA (Хрватско здружение за деловно комуницирање) и Weekend Media фестивалот.

Најдобрите проекти од регионот ќе бидат избрани од страна на стручно жири, а најдобрите агенции ќе ги понесат со себе посебните награди, BalCannes лавовите!

Подгответе се на време и уште сега изберете ги вашите најдобри проекти кои ќе се натпреваруваат на BalCannes.

Сите новости редовно следете ги на: www.balcannes.com и на Facebook.com/BalCannes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365