Home » Во фокусот » Погледнете ја најдобрата кампања во Хрватска за минатата година

Погледнете ја најдобрата кампања во Хрватска за минатата година

Пред неколку дена заврши хрватскиот национален фестивал за огласување “Денови на комуникацијата“ (поопширно тука) на кој покрај одличните предавања и панели се одржа и свечен дел на кој беа прогласени најдобрите агенции, огласувачи и кампањи за изминатата година.

Гранд при наградата за најдобра кампања ја освои кампањата “Временски трезор“, која ја реализираше Агенцијата на годината Bruketa&Žinić OM за огласувачот на годината Загребачка Банка.

Во продолжение погледнете ја студијата на случај за оваа одлична кампања и неколку ТВ реклами.

 

Реклами:

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365