Home » Во фокусот » “Покажи љубов” и храната е платена !

“Покажи љубов” и храната е платена !

Во пресрет на 14 февруари, денот кој многу земји го слават Св. Валентајн и го прогласија за “Ден на љубовта“, синџирот ланци за брза храна – Мек Доналдс, најавува супер интересна кампања во која своите клиенти (по случаен избор) кои јавно “ќе покажат љубов“ ќе ги награди со бесплатен оброк.

Новото “средство за плаќање“ ќе биде активирано од 2 февруари (денеска) до 14.02. Убаво ќе беше да можевме да го пробаме во Македонија.

Најавата за прв пат беше презентирана во текот на синоќешното Супер Бол финале и изгледа вака :

 

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365