Home » Во фокусот » Samsung ја претстави новата реклама за Note 3 и Gear

Samsung ја претстави новата реклама за Note 3 и Gear

Во текот на вчерашниот ден, Samsung Mobile ја претстави првата своја прва реклама за новиот Samsung Galaxy Note 3 и Gear презентирајќи некои нови функционални карактеристики и алатки како  My Magazine, Action Memo и Smart Relay.

Носечката улога ја има една млада девојка која преку инспиративните моменти од нејзиниот секојдневен живот ја реафирмира загубената арт уметност. Носечка мелодија е варијанта на Sweet Dreams како што впрочем е и наречена оваа нова реклама – “Dreams“. Слоганот останува “Design Your Life“.

Во секој случај, Самсунг во ново светло после серијата реклами со кои се “гибаше“ со Apple :)

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365