Home » Во фокусот » Самсунг објави пародија реклами за новите iPhone модели

Самсунг објави пародија реклами за новите iPhone модели

Поминаа само неколку часа откако Apple и официјално ги претстави своите нови производи iPhone 6, iPhone6 Plus и Apple Watch како и новиот сервис Apple Pay….а еден од нивните најголеми ривали на полето на смарт телефони (и технологии воопшто) веќе спремен ја продолжи “војната“ со пародија реклами.

Носечки слоган на трите 30-секундни реклами на Самсунг е “Не треба да се биде генијалец“ и во нив се исмеваат новитетите од Apple претставувајќи ги како нешто кое што веќе оддамна е присутно на пазарот и не е толку возбудливо како што тие сакаат да го прикажат. Погледнете ги во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365