Home » Во фокусот » Самсунг повторно го трола iPhone

Самсунг повторно го трола iPhone

Се чини оваа “војна“ нема крај :) Па и подобро, барем не забавуваат од време-на време.

Самсунг лансираше нова реклама во која повторно го “трола“ iPhone, односно неговата “неиздржлива батерија“.

И додека корисниците на новиот Самсунг Галакси S5 уживаат користејќи ја новата Ultra Power Saving Mode опција, овие на iPhone мака мачат да најдат штекер на јавните локации каде би го наполниле својот телефон. Барем така вели Самсунг :)

Погледнете:

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365