Home » Во фокусот » Сити лајтови налик кујнски полици во Словенија

Сити лајтови налик кујнски полици во Словенија

Словенската агенција Formitas BBDO во соработка со Европлакат, за клиентот Spar Slovenija креираа градски “витрини“, налик на оние кои ги имаме дома,  во кои буквално ставија кујнски комплет од чаши, филџани и чинии од брендот Waves на кулинарскиот мајстор Џејми Оливер.

Во склоп на кампањата “Лојалносни поени“, Spar Словенија, во соработка со своите партнерски агенции постави стотици сити лајтови налик кујнски полици кои го одвекуваа вниманието на граѓаните на Словенија, овозможувајки уникатна презентација на најновата линија на познатиот готвач.

kujnska polica

 

 

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365