Home » Во фокусот » Скопско со нова реклама по повод 90 години постоење

Скопско со нова реклама по повод 90 години постоење

Еден од најголемите и најстарите македонски брендови, СКОПСКО, годинава прославува 90 години од полнењето на првото пиво кое во годините што следеа стана неодминилив дел од трпезата на секое македонско семејство.

Во име на 90-те години СКОПСКО, што симболизираат 90 години радост откако можеме да уживаме во овој благороден напиток, компанијата лансираше ограничена серија на лименки СКОПСКО “преслечени“ во ретро руво.

Исто ко на времето - СКОПСКО

Агенцијата Меккен Скопје ја имаше честа да изработи и ТВ спот за оваа ретро колекција кој можете да го погледнете во продолжение:

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365