Home » Во фокусот » Супер Марио е главниот лик во новата Мерцедес реклама

Супер Марио е главниот лик во новата Мерцедес реклама

Навикнавме (да не речам отрпнавме :) ) да ги гледаме чудниве јапонски реклами со еден куп будалаштини.

Добредојде овојпат велиме за новата јапонска реклама за Мерцедес GLA SUV која веројатно ќе ги воодушеви страсните играчи на некогаш популарната “Супер Марио“.

Ете и Нитендо почна да ги рента своите “суперхерои“….успеа во реклама за најлуксузниот (многумина ќе речат и највредниот) автомобилски бренд да протне своја 8-битна анимација од славната игра !

Погледајте :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365