Home » Tag Archives: Авиокомпанија Емирати

Tag Archives: Авиокомпанија Емирати

Авиокомпанијата Емирати стави четботови на традиционални банер реклами

Можеби четботовите можат да донесат живост во старомодните формати Авиокомпанијата Емирати користи вештачка интелигенција за четботот кој е ставен во банер рекламите за нивната понуда Emirates Vacations . Рекламите им овозможуваат на луѓето да поставуваат прашања во врска со патувањето и дестинациите и да добиваат одговори и тоа во самата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365