Tag: Академија за Извршни Менаџери

Официјално отварање на Академијата за извршни менаџери под покровителство на Макпрогрес, ЕБОР Лондон и Владата на Јапонија

Со големо задоволство Ви го најавуваме формирањето на Академијата за Извршни Менаџери во Виница, под покровителство на компанијата МАКПРОГРЕС, ЕБОР ...