Home » Tag Archives: Академија за маркетинг и ПР

Tag Archives: Академија за маркетинг и ПР

Стипендии во областа на маркетинг и ПР

За сите кои што се заинтересирани за сопствена едукација, доквалификација или преквалификација во делот на Маркетинг и ПР, Creative Hub организира конкурс за стипендии. Под мотото Маркетинг 360⁰ предизвик заинтересираните ќе имаат можност да одговорат на една маркетинг задача и да освојат една од стипендиите кои ги нуди Creative Hub. ... Read More »

Искористи го летото и започни нова кариера

По успешното лансирање на двата проекти – Академијата за маркетинг и ПР и Академијата за графички дизајн во пролетниот семестар, Creative Hub Скопје објавува дека поради големиот интерес ќе започне и со летна едукативна програма под мотото „Искористи го летото и започни нова кариера”. Заинтересираните можат да се пријават за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365