Tag: активни корисници

Фејсбук достигна 2 милијади корисници – позитивни резултати од работењето во четвртиот квартал

Генералниот извршен директор на технолошката компанија Мета, Марк Зукерберг, вчера пред инвеститорите ги претстави резултатите за работењето на компанијата во ...