Tag: амбалажа

Воведувањето на задолжително еднообразно пакување би можело да донесе големи загуби во индустријата на пијалоци, грицки и слатки

Се зголемува стравот дека воведувањето на еднообразното пакување може да стане нов чекор во борбата против дебелината Некои од најголемите ...

Page 1 of 2 1 2