Tag: Амчам

АмЧам Северна Македонија и АмЧам Бугарија: Креирање на погодна средина за бизнисите ја зајакнува соработката помеѓу двете држави

Американската Стопанска Комора во Северна Македонија и Американската Стопанска Комора во Бугарија потпишаа меморандум за соработка кој предвидува активности во ...

Заедничка трговска мисија со Американско–грчката стопанска комора најавена на 21-то собрание на Американската стопанска комора во Северна Македонија

Американската стопанска комора во Северна Македонија (АмЧам) денес го одржа своето редовно 21-во Генерално собрание на кое беа презентирани стратешките ...

Page 1 of 2 1 2