Tag: апликација

Challenger@Work – функционалност наменета за компании кои сакаат да ги мотивираат вработените и воедно да бидат општествено одговорни

Со Challenger, секој поминат зелен километар на велосипед или пак пеш носи поени, кои потоа корисниците ги заменуваат за попусти ...

Македонски Телеком ја креираше Skopje ZOO – апликација за дигитално искуство на сите посетители во Зоолошката градина Скопје

Онлајн билети, дигитална навигација и едукација за повеќе од 500 животни Откријте го шарениот и разновиден животински свет на Зоолошката ...

Page 1 of 6 1 2 6